Hellvoc Brieft: "We beginnen eraan (opnieuw)!"

Beste Hellvocers,
 
Dit weekend hebben we als bestuur de beslissing genomen om met onmiddellijke ingang alle trainingen op te schorten. Dit zal waarschijnlijk voor veel leden verrassend zijn overgekomen, maar we hebben dit niet zomaar gedaan. Sinds eind vorige week kwamen er verontrustend veel meldingen binnen van leden die een positieve test hadden afgelegd en anderen die in quarantaine moesten. Samen met de exponentiële toename van besmettingen in de Rupelgemeenten en de terugkeer van de vakantiegangers, leek het ons verstandig om even alles stil te leggen.

Bedoeling was om enerzijds te bekijken welke ploegen er getroffen waren en in welke mate, en anderzijds welke maatregelen we best zouden nemen om alles verder zo veilig mogelijk te laten verlopen.  Er waren trouwens niet enkel spelers, maar ook trainers, bestuursleden en markeerders onder de zieken en die zijn ook broodnodig om alles te laten draaien. 

Met de intussen ingewonnen informatie kunnen we, mits wat aanpassingen, alles terug opstarten op een veilige manier:

  • De trainingen starten terug vanaf deze zaterdagmorgen 13/11/21.
  • De wedstrijden kunnen gewoon doorgaan, startende met Sporta op vrijdag 12/11/21

 
Iedereen zal wel moeten meewerken en de regels strikt opvolgen om dit te doen slagen:

  • Gebruik de ONTSMETTINGSGELS die we terug ter beschikking zullen stellen.
  • In de ganse sporthal geldt een algemene MONDMASKERPLICHT. Enkel op de sportvloer mag het masker af tijdens de training, behalve voor de trainer.  Trainers, coaches EN reservespelers dragen tijdens de wedstrijd een mondmasker.
  • Hou het douchen kort en ga met maximum 10 mensen in de kleedkamer.  Na het douchen wordt er opgekuist en de kleedkamerdeur opengezet.

Lees hier het volledige coronaprotocol nog eens na.
 
We rekenen erop dat iedereen dit opvolgt zodat we nog lang kunnen doen wat we graag doen, namelijk volleyballen.
 
Namens het bestuur,
Rudi Cauwenberghs
Coronaverantwoordelijke
clubadministratie@hellvoc.be


Ontvang wekelijks de

Sponsoren?

Wij nemen graag contact met je op!