Hellvoc Brieft: "Tussen vreugde en verdriet"

Afgelopen competitieweekend werden we wakker met het droevige nieuws van het overlijden van Broos. Elke ploeg eerde Broos met een minuut stilte en een lang applaus. Dinsdag 16 november omstreeks 17u wordt er een herdenking gehouden in Café Touché, wij nodigen alle kennissen, ploeggenoten, clubgenoten, ouders en familie uit om Broos te herdenken.

 

Het volleybalweekend zelf dan, Dames A met interim-coach Yorven won met overduidelijke cijfers van Smash Lier. Vooral aanvallend en serverend veegde ons dames de vloer aan met Lier. Dames B volgde het goede voorbeeld van Dames A door met 1-3 te gaan winnen op Schriek. Dames B staat voorlopig op een mooie tweede plaats in het klassement. Dames G won op zondagmiddag vrij gemakkelijk met 3-0 van Tesla Lint.

 

Heren A had door de Covid-uitbraak alweer geen wedstrijd dit weekend. Heren B won de marathonwedstrijd bij Brussel met 1-3. Heren C won moeizaam met 3-1 van Westerlo, maar ook zij staan mooi tweede in de rangschikking. Heren E tenslotte verloren kansloos met 3-0 van Loenhout.

 

Deze week starten we er vroeg mee. Dames A gaat voor de Beker van Antwerpen dinsdag op bezoek bij Smash Lier, jawel u leest het goed, alweer Smash Lier. Kunnen onze dames nu ook op verplaatsing hetzelfde resultaat behalen? Kom ze dan zeker aanmoedigen en helpen naar de overwinning.

 

Mits de gezondheid het toelaat staat er eindelijk weer een wedstrijd van Heren A op het programma. Amigos Zoersel komt op bezoek. In het voorprogramma zal Dames B het opnemen tegen Nijlen.

 

Zondag staan er ook nog wat kleppers op de agenda. Dames A speelt om 14u30 tegen Bruxelles Est en om 18u00 mag Heren B nog de overwinning proberen te behalen tegen Capci.  Een overvolle agenda dus en zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen.

 

Kledij

Dit weekend staat Wim er weer met zijn kledijstandje. Zoek je nog een leuk cadeautje voor de feestdagen, dan kan je steeds bij Wim terecht dit weekend. Zaterdag zal hij er staan tussen 10u en 16u.

 

Opruimen van de zaal

Graag willen we jullie nog even herinneren aan het opruimen van de zaal. Het gebeurt vaak dat de laatste ploeg veel afval of materiaal moet opruimen van de voorgaande ploegen. Indien je materiaal gebruikt, graag meteen na de training terug in de kasten leggen en al het afval in de correcte vuilnisbak deponeren.

 


Ontvang wekelijks de

Sponsoren?

Wij nemen graag contact met je op!